Blogia
LECTUBLOGBATX

JO

Com cada matí vaig eixir del llit, i amb els ulls encara tancats em vaig dirigir a poc a poc i fent esses fins al lavabo on, després de passar-me abundant aigua freda per la cara, vaig aconseguir desenganxar les pestanyes i obrir els meus ulls clars.

En el mirall vaig veure reflectit aquell cos que cobria els meus pensaments, i aquella ànima esbojarrada, però a la vegada sensible, que porto tan a dins.

Els meus cabells despentinats, ara cobrien el meu rostre que segons diferents amistats era molt divertit. El pijama blau clar em destacava la pell morena, que feia evidència haver passat un bon i càlid estiu.

Tot i que no m'agradava presumir del meu físic, en aquells moments vaig pensar que era esportiu i esvelt. Em veia bé.

Com sempre, em venia de gust passar una estona agradable amb les meves amigues, ja que sempre m'ha agradat molt fer el boig i riure amb companyia. Això feia que la gent em digués repetidament que sóc alegre i vital, tot i que sempre m'ha agradat dormir!

Un cop pentinada i vestida, em vaig seguir mirant-me al mirall, per poder descriure'm amb certesa i poder destacar els meus trets més característics.

Llavors, em vaig fixar amb les meves esportives, que tan còmoda em sentia amb elles. Potser si que era i és, un tret característic de mi.

 

Andrea Rios 

0 comentarios