Blogia
LECTUBLOGBATX

ALTRES CULTURES

Dia mes bona de la meu vida

Dia més bo de la meua vida

Quan jo era petita als huit anys,jo vaig anar amb la meua mare i amb el meu pare a Bucarest, he vist el grup O-Zone en un sala de concerts,després de concert he parlat amb ells i he demanat un autògraf i el tinc jo ara.

Crina

XICS DE BUCAREST

XICS DE BUCAREST

En Bucarest són xics  i  xiques  que no tenen casa, ni que menjar 

I la seua mare i el seu pare no estan amb ells  i treballen per a menjar.  Treballen en netejar  els cotxes  per a sobreviure.

En Bucarest tenim  6 equips de futbol com.

DINAMO BOCAREST, RAPID, STEAUA, FARUL , NATIONAL  DE BUCAREST UNIVESITATEA DE CRAIOVA.

Crec que en  Bucarest shi ha molts  xiquets com estos  fora de sa casa i de la seua família  que els vol  més que a tots  perquè esta és la seua  família.

Bucarest es una societat  molt bona i té molts xics com estos.

I ara fa molt  de fred en Romania i aquestos xiquets no tenen casa  i crec que tenen molt de fred.

 

Romania

Romania

Iasi és una ciutat on hi ha molts castells històrics i homes molts bons. Iasi és molt guai perquè és un lloc de relax i amb molts boscos. Té moltes esglesies i homes que creuen en Déu. És una cosa que no pots oblidar perquè és molt bonic quan és hivern tots els boscos són coberts de neu i les carreteres també. Quan és Nadal és meravellós. Tots els homes ixen al carrer per veure les festes. Té un castell que es plena amb moltes llums. Quan s’acaba Nadal vé la Pasqua i aleshores és molt guai perquè també són festes molt boniques perquè venen el conillets i és guai perquè me sent menuda. Adéu ha segut un plaer parlar de la meua ciutat.

                                                                                         Pucioasa

Pucioasa és un poble molt bonic. Mira aquesta imatge i te n’adonaràs. Tots els homes són benvinguts. L´aigua és molt cristalina quan ve de la muntanya. L’aire és pur. També té un equip de futbol , que està en la divisió C. Han canviat l’entrenador fa tres mesos. Els xics són molt feliços per viure en aquest poble. També tenim una piscina en el poble que és molt bonica i que també està coberta. Els ciutadants del poble van cada dia a banyar-se en la piscina cuberta , perquè els agrada molt. Passejar amb la bicicleta és molt habitual o siga, que hi ha un horari amb l’hora que han d’arribar  amb les bicicletes.

Mohamed El Goumy

Hola! Em diuen Mohamed. Tinc 13 anys. Visc a Sant Joan de Moró però vaig néixer a Tazarine, un poble del Marroc. Fa 5 mesos que visc a Espanya. Vaig vindre amb vaixell i amb cotxe. Estic estudiant en l´institut Ximén d´Urrea de L´Alcora.

Naima Oumadine

Hola ! Bon dia! Em dic Naima. Sòc la segona de set germans, tinc désset anys. Vaig nàixer a Zagora és una ciutat del Marroc. Sòc  marroquina. Abans estava al Marroc i ara fa un any i un mes que visc a Espanya. A mi m'agrada estudiar i aprende. Adéu, fins una altra!

PRESENTACIÓ

 

Hola sòc Zahra. Tinc 15 anys. Vaig nàixer a  Tazarin.  Fa  un any i un mes  que  estic  a  Espanya  però sòc marroquina. A mi m'agrada llegir i estudiar els llibres de valencià i treballe quan acabe d'estudiar.

Sòc una xica poc guapa, ni alta ni baixa. 

 

 

IOSUB CRINA

 

 

Hola

Em dic Crina, tinc 13 anys sòc de Romania.Visc en L'Alcora. Sòc un poc guapa, tinc els ulls marrons, el meu cabell és curt. La meua afició és còrrer. M'agrada fer judo, no m'agrada el futbol. La meua vida és molt complicada.