Blogia
LECTUBLOGBATX

2ESOB

VIATGE A AUSTRALIA

VIATGE A AUSTRALIA

Nosaltres, quatre alumnes de 2n d’ESO, volem explicar a la resta de companys el que ens agradaria fer en el viatge de fi de curs de batxillerat si arribem.

Com que a nosaltres ens agraden tant els animals i les aventures decidirem fer un viatge per l’Austràlia que és una nació ubicada en l’hemisferi sud,que ocupa gairebé tota la part continental oceànica i que és el continent més petit del mon.

Ja que el curs suposem que acabarà en juny,decidirem agafar el tren que ens portarà fins a Madrid i d´allí agafarem el segon avió del dia cap a Austràlia.

El dia 21 de juny acabarem l´institut i arribarem a casa i prepararem totes les nostres coses i maletes.

Després quedarem a una cafeteria per a parlar i ultimar sobre els últims detalls del viatge,i en acabar cadascuna  anirem a les nostres cases i descansarem per a poder estar relaxades en el nostre viatge.

Ens alçarem cap a les set de la matinada per a agafar el tren cap a Madrid i arribarem a un alberg per a poder descansar les hores abans del viatge.

Ales 8:00 ens alçarem i ens prepararem per anar-nos-en a l’aeroport i agafar l’avió  destí cap a Austràlia i que sortirà a les 10:30 del matí.

Nosaltres acudirem a l’aeroport deixarem les nostres maletes i pujarem a l’avió el més prompte possible perquè tenim moltes ganes d’arribar. Seurem i esperarem a que sortisca l’avió, mentrestant comentarem el que farem en arribar.

Mentre l’avió vola fins arribar al seu destí .Nosaltres ,Mònica,Eva,Laia i Melody dormirem per a començar de seguida la nostra aventura per Austràlia.

En arribar allí, baixarem de l’avió i ens estarà esperant un guia turístic que reservàrem abans de fer el viatge i aquest ens durà fins l’hotel per a poder deixar les nostres coses i començar de seguida l’excursió.

El nostre hotel estarà en Canberra ,el Crowne plaza Hotel Canberra.

Per la vesprada visitarem el National Museum of Australia.

En acabar tornarem  l'hotel, ens dutxarem i ens n'anirem a sopar a un dels millors restaurants de Canberra:el Boffins bar i restaurant, després anirem a dormir.

Al dia següent eixirem cap a Melbourne, el nostre hotel serà el Westins Melbourne , que està al centre de la ciutat, després de deixar les maletes pegarem una volta per la ciutat i després de dinar en el Puffing Billy Railway passejarem pels carrers del centre i pujarem a l'edifici conegut com el Melbourne Observacion Deck des d'on vorem tota la ciutat.

Al dia següent anirem a Phillip Island, l'illa té atraccions com pingüins,coales,cangurs i foques,allí esperem passar-lo molt bé.

Per finalitzar el nostre viatge eixirem cap a Sidney,allí ens allotjarem en l’hotel Four Points by Sheraton Geelong, tindrem un dia de relax i disfrutarem de la seua piscina d’aigua salada.

Anirem de compres a Birkenheat Poind,on està especialment indicat de rebaixes i comprar regals per a la família.

Al dia següent agafarem l’avió i tornarem a Espanya.

Mònica,Eva,Melody i Laia

Viatge a Alemanya

 

 

Dia 1 : Eixida

Es eixira a les 15.00 hrs. des de l’aeroport de València destí França-Alemanya .Arribarem sobre les 17.00 hrs. a l'aeroport i d’allí ens anirem a l’hotel Römerhof .Allí ens acomodarem , distribuirem en les habitacions i després temps lliure. A continuació ens anirem a sopar al mateix hotel en què estem i finalment ens anirem a les habitacions.

Dia 2: Bad Säckingen-Walshut

  En finalitzar de desdejunar , ens anirem de visita a la ciutat de Bad Säckinsen, a on s'encontra el museu de Trompetes i el pont de fusta en ús mes antic del món. Des d'este pont es pot passar a Suïsa a peu. Menjarem en un restaurant i per la vesprada visitarem la ciutat medieval de Whalshut. Després ens anirem al hotel on soparem i ens allotjarem.

Dia 3 : Friburo-Lago Titisee

Desdejunarem i pel mati visitarem Friburgo, visitarem la ciutat vella i menjarem- Per la vesprada passarem per el llac Titisee, on disfruatrem de temps lliure on podrem passejar en barca, comprar..Per la nit soparem i ens anirem a l'hotel a allojar-nos

Dia 4: St.Blasien-menzenschwand

Desdejuni i visita a la ciutat de St. Blasien amb la seua bellísima Catedral, amb la cúpula tercera més gran d’Europa. Seguidament visitarem la casca de Menzenschwand. Tornarem a l'hotel ,dinarem allí i per la vesprada ens anirem a les catarates de Todtnau, amb una impressionant caiguda d’aigua de més de cent metres d’altura.. Tornamrem a l'hotel on soparem i descansarem per, al dia següent, moure cap Espanya.

Dia 5: Tornada cap a Espanya

Ens anirem a l’aeroport i en arribar a València ens anirem al nostre lloc d’origen amb l’autobús.

 

El viatge perfecte

Hem decidit anar a passar unes vacances a Itàlia durant quatre dies.

Estarem dos dies en Roma,un en Venècia contemplant els seus carrers de aigua i l’últim a l’illa de Sicília .

Ens alçarem de bon matí per a anar a l'aeroport de Manises i agafar l’avió cap a Roma (Itàlia). Arribarem més o menys a l’hora de dinar, anirem a deixar els nostres equipatges i per a que no se’ns faja tard anirem a dinar al restaurant de l’hotel on demanarem un “risotto”.Després de dinar anirem a veure la ciutat i tots els seus monuments com: el Coliseu Roma , l'arc de Constantí , la columna de Marc-Aureli , plaça del popolo , o la basílica d’Emilia ...per a sopar anirem a una ”trattoria” per a sopar polenta (aliment típic de les legions romanes ) , després de sopar anirem a l’hotel a dormir.

El següent dia anirem a visitar la ciutat del Vaticà per a intentar veure el “Papa” i tots els seus monuments com la basílica de Sant Pere .Desprès per a dinar anirem al restaurant de l'hotel on demanarem unes pizzes i seguidament anirem a veure un partit amistós entre l’equip local (Roma). En acabar el partit soparem un bon plat d’espaguetis i tornarem a l’hotel a dormir un poc perquè l’endemà anirem a Venècia.

Al dia següent de bon matí agafarem un autobús cap a Venècia on ens costarà arribar unes 5 o 6 hores. Arribarem passada l’hora de dinar , agafarem una gòndola i el gondoler ens durà a veure tota la ciutat de Venècia fins l’hora de sopar , quan anirem a la maremma , agro ponti on agafarem un vaixell i anirem a l’illa de Sicília.Arribarem a altes hores de la nit , anirem a l'hotel que havíem reservat i dormirem fins  l’hora de dinar. Ens menjarem uns entrepans i anirem a veure i a banyar-nos en les seves famoses costes. Finalment anirem a veure els voltants del volcà Etna on potser vegem algun guèiser , fumerol o bany termal. En acabant de veure tot açò anirem a l’aeroport per a agafar l’avio de camí a casa.

ELS VIATGES DELS NOSTRES SOMNIS

Els alumnes de 2ESOB estan dissenyant el viatges dels seus somnis, i en un termini de quinze dies podreu llegir-los en aquesta secció. Esperem que siguen molt interessants i que ens donen bones idees per a les futures vacances. Molts ànims en la realització del treball!!