Blogia
LECTUBLOGBATX

QUÈ N'OPINES TU?

Entre limones

Entre limones

Un irresistible libro que muestra la cara amable de un país donde lo que puede ser inverosímil para un extranjero, no es más que un día cualquiera para otros.

No es un libro de viajes de un inglés a España, es mucho más que eso, es literatura de excelente calidad en español, es humor y ternura, fina ironía sostenida en todo el libro, una lectura inolvidable y sobre todo una forma de ver la vida clara que ofrece al lector muchas posibilidades para contrastar e incluso analizar su vida.

RECOMANEU-ME LECTURES

Hola!! Necessite un poc d'ajuda de tots vosaltres. Estic farta que els meus alumnes pensen que els llibres que els recomane són una m..., de tots els llibres que recomanem només un baix percentatge arriba a marcar i a  fomentar el gust per la lectura, per això he pensat que una solució seria que els mateixos  alumnes que senten algun interés per la lectura siguen els que les recomanen. Espere que col·laboreu i que ens envieu les vostres propostes per a poder llegir-les i valorar-les durant l'estiu. Moltes gràcies

EL DADOR DE RECORDS

El principi de curs és sempre emocionant però a mi un dels moments que més m’agrada és el de la tria  de les lectures per als alumnes. I per què m'agrada tant? Doncs perquè cada any es descobreixen noves obres que et poden arribar a agradar tant com a mi la darrera que es van llegir els alumnes de tercer: " El dador de records". La novel·la enganxa per l'argument i per la magnífica redacció que fa que avances en la lectura sense adonar-te'n. És un relat de ficció que presenta la història d'un xic de dotze anys amb una missió importantíssima en una societat futura on les normes de relació i comportament són completament diferents a les d'avui en dia. A mi m'ha semblat una lectura altament recomanable i crec que als alumnes que l'han llegida també els ha agradat. Si no sabeu que llegir aquest estiu no deixeu de pensar en aquest llibre, segur que no us empenedireu de l'elecció.